SZALMA EDIT RAJZ- ÉS ILLUSZTRÁTOR tábora

Az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb grafikus és meseillusztrátor vezet be a mesék és a meserajzok varázslatos világába. Meglátod, mindenki tud rajzolni, még ha ezt nem is gondolta volna magáról, így a végén hazaviheted saját mesekönyvedet, amely a BOOKR Kids mesetabletre is felkerül.

Előző

LILI tábor

Horváth Lili Jászai Mari-díjas színész mellett sok mindent megtanulhatsz, amit egy színésznek tudnia kell. Hogy kell fellépni a színpadra? Hogy kell verset mondani? Mit csinál a színész a színpadon, amikor nem ő beszél? És ami a legfontosabb: akkor is jöhetsz, ha mindig te vagy az, aki fél a szerepléstől, utálja, ha nézik, és még a kórusban is a hátsó sorba áll. A játékokon keresztül fejlődhet a fantáziád, az improvizációs- és beszédkészséged. A lényeg: érdekeljen a színház és ami ott történik.

Következő

MOLNÁR GYÖRGY ZENÉLJÜNK VERSET! tábora

Ha érdekel a színház, a zene és még a versek is, itt a helyed! Minden nap egy vers, minden vers egy zene, minden zene egy történet. És ezt a történetet az utolsó napon elő is adjuk. Ha pedig elfáradtunk, bejárjuk a pesti Broadwayt, ahol szinte minden ház egy színház és minden színház egy újabb történet.