LILI tábor

Horváth Lili Jászai Mari-díjas színész mellett sok mindent megtanulhatsz, amit egy színésznek tudnia kell. Hogy kell fellépni a színpadra? Hogy kell verset mondani? Mit csinál a színész a színpadon, amikor nem ő beszél? És ami a legfontosabb: akkor is jöhetsz, ha mindig te vagy az, aki fél a szerepléstől, utálja, ha nézik, és még a kórusban is a hátsó sorba áll. A játékokon keresztül fejlődhet a fantáziád, az improvizációs- és beszédkészséged. A lényeg: érdekeljen a színház és ami ott történik.

Előző

APRÓ SZÍNHÁZ tábor

Érdekel a színház és minden, ami a függöny mögött van? Szeretnél egy valódi társulat tagja lenni? Tudtad, hogy a színházban nemcsak színészek dolgoznak, hanem rendezők, díszlet- és jelmeztervezők, dramaturgok, világosítók és súgók? Ha csak egy hétre is, de szeretnél belekóstolni az ő munkájukba, akkor mindenképpen itt a helyed!

Következő

SZALMA EDIT RAJZ- ÉS ILLUSZTRÁTOR tábora

Az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb grafikus és meseillusztrátor vezet be a mesék és a meserajzok varázslatos világába. Meglátod, mindenki tud rajzolni, még ha ezt nem is gondolta volna magáról, így a végén hazaviheted saját mesekönyvedet, amely a BOOKR Kids mesetabletre is felkerül.